Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-08@21:36:32 GMT

مدیر فنی های ۷۰ ساله برای نوجوانان زیر ۲۰ سال

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۴۰۸۷۳

مدیر فنی های ۷۰ ساله برای نوجوانان زیر ۲۰ سال

کمیته فنی و هیات‌ رئیسه فدراسیون فوتبال در اقداماتی عجیب و تامل برانگیز پست‌های مهم و اجرایی در فوتبال پایه را به پیرمردها تقدیم کند.

به گزارش مشرق، فوتبال مدرن جهانی یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیتش را اعتماد به جوانان در عین استفاده از تجربه پیشکسوتان می‌داند. فرمولی که از درون مستطیل سبز تا صندلی های مدیریتی اجرا می شود و البته امتحان خود را با موفقیت پس داده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پست‌های اجرایی و مدیریتی را در فوتبال اروپا تحت اختیار جوانان مستعد و متعصب دیده‌ایم، در حالی‌که پشتوانه همه جوانان، تجربه پیرهای یک باشگاه بوده است. اینجا اما در سرزمین عجایب فوتبال ایران همه‌چیز برعکس است؛ جوانان را اصلاً به حساب نمی‌آورند تا خودشان در سنین ۶۰ – ۷۰ سالگی مهم‌ترین پست‌های مدیریتی یک فوتبال بیمار را در اختیار داشته باشند.

نیروی جوانی و قدرت انگیزه شاید یکی از بزرگ‌ترین ملزومات این فوتبال بیمار و توده بدخیم سرطانی باشد، اما این روزهای فوتبال ما با بی‌کفایتی و رابطه بین پیشکسوت‌ها و انتصاب‌های رفاقتی و فرمایشی سپری می‌شود تا جسم نحیف و ناجان فوتبال به روزهای آخر عمرش نزدیک و نزدیک‌تر شود.

هنوز چند روزی از افتضاح هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ماجرای انتخاب سرمربی تیم جوانان نمی‌گذرد که بازهم این گروه خبرساز شده‌اند و با مهره‌بازی‌های فرمایشی، تیم‌های پایه و آتی‌ساز کشور را دستخوش تغییراتی منفی کرده‌اند. در حالی‌که ساختار معیوب فوتبال ملی ایران حتی سیروس پورموسوی را نیز وادار به خروج از نیکمت تیم جوانان کرد، امیدوار بودیم تا انتخابی صحیح بتواند تیم جوانان را در آستانه مسابقات انتخابی جام جهانی لااقل به صعود سوق دهد، اما یک بار دیگر نیز این کورسوی امید با خاکستر بی‌تدبیری خاموش شد تا تقریباً شرایط تیم جوانان را اسف‌بار تلقی کنیم.

تیم جوانان ایران ابتدا با پورموسوی راهش را برای رسیدن به رقابت‌های مقدماتی جام جهانی جوانان طی کرد و سپس بعد از کارشکنی‌های فدراسیون و عدم حمایت از نهاد بالادستی، پورموسوی در آستانه رقابت‌های سخت ایران راهش را جدا کرد و هیئت رئیسه نیز به دنبال استیلی و منصوریان رفت. نکته جالب آن‌که حتی استیلی و منصوریان که موفقیت خاصی در کارنامه کاری‌شان ندارند نیز از پذیرش این مسئولیت سرباز زدند تا نوبت به سهراب بختیاری‌زاده برسد. سهراب انتخاب فدراسیون بود اما اعضای هیئت‌رئیسه با حضور یک سرمربی جوان و پرانگیزه در کشتی تیم جوانان مخالفت کردند تا پرویز مظلومی تنها بازمانده انتصاب‌های فرمایشی فدراسیون لقب بگیرد.

بیشتر بخوانید:

اعلام اسامی تیم ملی جوانان بدون اعلام رسمی سرمربی

در روزهای گذشته با انتصاب نبی دبیر فدراسیون فوتبال، مهدی غفاری به عنوان مدیر فنی تیم نوجوانان منصوب شده بود که با مخالفت حسین عبدی سرمربی تیم ملی نوجوانان این موضوع کنسل شد. اما در جلسه هفته گذشته و با حضور نبی در تمرین تیم نوجوانان اتفاق جالبی رخ داد و مسعود معینی یک‌باره به عنوان مدیر فنی نوجوانان معرفی شد که برای همگان عجیب بود. اتفاق جالب دیگر انتصاب مرتضی محصص به عنوان مدیر فنی تیم جوانان است که هدایت آن تیم هم بر عهده یک مربی پا به سن گذاشته شده.

اتفاقات فوق اما بی‌سابقه و کم‌نظیر نیست؛ زمانی که هدایت تیم امید ایران برعهده فرهاد مجیدی بود، کمیته فنی فدراسیون فوتبال حکم جذب دستیار اسپانیایی فرهاد را وتو کرد و به جای آن پیشنهاد داد تا مرتضی محصص را به‌عنوان مدیر کادرفنی و مسعود معینی به‌عنوان دستیار درکنار مجیدی حضور داشته باشند، اتفاقی که مجیدی آن‌را برنتابید و درنهایت از هدایت تیم زیر ۲۳سال ایران کناره‌گیری کرد.

کمیته فنی و هیات‌ رئیسه فدراسیون فوتبال در اقداماتی عجیب و تامل برانگیز تمامی سرمایه‌های جوان صاحب سبک و مستعد را از گود بیرون می‌کند تا پست‌های مهم و اجرایی در فوتبال پایه را به پیرمردها تقدیم کند. ماجرای جالب‌تر این‌جاست که حتی همین پست‌های فرمایشی نیز بین خود اعضای هیات رئیسه و یا نزدیکان آن‌ها جابه‌جا می‌شود که ساختار غلط فوتبال مملکت را به شکلی کاملاً واضح به رخ همگان می‌کشد.

سهراب بختیاری‌زاده به‌علت جوان بودن، انگیزه داشتن و صاحب سبک بودن از لیست هدایت تیم جوانان کنار گذاشته شد تا پرویز مظلومی بدون هیچ دستاورد خاصی برای هدایت این تیم برنامه بدهد. هیات رئیسه برای اداره تیم‌های پایه اصلاً به‌دنبال گزینه مناسب نیست، فقط به‌دنبال خیرات پست و مقام بین خود اعضا و یافتن گزینه‌های حرف گوش‌کن و بله قربان‌گو به‌عنوان سرمربی تیم‌های پایه است.

هیات رئیسه فدراسیون بدل به کمیته کاریابی برای پیرمردهای فوتبال شده، آنها که مدتهاست تاریخ مصرف آنها تمام شده اما در دورهمی بین هم پست تقسیم می کنند!

انتصاب‌های فرمایشی و بی‌توجیه این روزها دمار از روزگار فوتبال نحیف ایران درآورده و بستر حضور افراد تاریخ مصرف گذشته، پیرمردها و بازنشسته‌ها را در مراکز استراتژیک و حساس فوتبال ملی فراهم کرده است. معضلی که عدم برطرف کردن آن در سال‌های آینده باعث اضمحلال و فروپاشی استعدادهای فوتبال ایران می‌شود.

منبع: دانا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت قرارداد ایران و چین مرتضی محصص مسعود معینی فدراسیون فوتبال فدراسیون فوتبال رئیسه فدراسیون عنوان مدیر تیم جوانان مدیر فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۴۰۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین نوجوانان و جوانان مسابقات کشوری وزنه برداری مشخص شدند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون وزنه برداری، در پایان ۳ روز رقابت ۱۲۸ وزنه بردار دختر از ۲۸ استان کشور در همدان، هانیه شریفی از اصفهان و ریحانه کریمی از خراسان رضوی، در جدول سینکلر بهترین وزنه برداران نوجوان و جوان مسابقات صدرنشین شدند. رده بندی ۱۰ وزنه بردار برتر جدول سینکلر مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان کشور در سال ۱۴۰۳ در زیر آمده است:

۱۰ وزنه بردار برتر رده سنی نوجوانان

۱- هانیه شریفی (اصفهان): ۲۳۲.۳۲
۲- عسل کدخدایی (همدان): ۲۲۷.۲۳
۳- سیده زهرا حسینی (مازندران): ۲۱۴.۸۳
۴- مریم کشتکار (فارس): ۲۰۵.۸۵
۵- هستی اسدپور (خوزستان): ۲۰۴.۰۵
۶- آیدا هلالی (اردبیل): ۲۰۳.۸۶
۷- سیده معصومه حسینی (قزوین): ۲۰۳.۴۵
۸- حسنی امیری (کردستان): ۲۰۰.۱۱
۹- تسنیم مجیدی (اردبیل): ۱۹۶.۴۲
۱۰- مایسا شیخی (اصفهان): ۱۹۱.۹۳

۱۰ وزنه بردار برتر رده سنی جوانان

۱- ریحانه کریمی (خراسان رضوی): ۲۴۸.۳۵
۲- فاطمه کشاورز (فارس): ۲۴۶.۴۹
۳- غزل حسینی (خراسان رضوی): ۲۳۶.۲۸
۴- حدیث ترک (کرمان): ۲۳۴.۲۶
۵- پرنیا فرنوش کیا (خراسان رضوی): ۲۱۷.۵۷
۶- مهنا عبداللهی (کردستان): ۲۱۵.۸۷
۷- سارا صفاوردی (البرز): ۲۱۰.۰۶
۸- تینا یاری (آذربایجان شرقی): ۲۰۹.۳۷
۹- بهار بدیعی (سیستان و بلوچستان): ۲۰۶.۹۷
۱۰- اسماً صفایی (فارس): ۲۰۴.۵۵

کد خبر 6099801

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای فوتبال ایران؛ بودجه 1200 میلیاردی برای بازسازی ورزشگاه آزادی
  • کریمی سرپرست دبیرکلی فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی شد
  • داور بازی ایران و هنگ‌کنگ معرفی شد
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • درخشش دختران وزنه‌بردار خوزستانی در مسابقات کشوری (+عکس)
  • کرمان و خراسان رضوی فاتح وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان کشور
  • بهترین نوجوانان و جوانان مسابقات کشوری وزنه برداری مشخص شدند
  • بازی دوستانه تیم فوتبال جوانان با هوادار تهران
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • نامه رئیس فدراسیون به وزیر ورزش و جوانان درباره تمهیدات فدراسیون برای فصل آینده لیگ برتر